Contentsates Logotyp

Jag har de senaste dagarna kört ett intensivt race för att försöka få upp Contentsate – något som har varit lättare sagt än gjort. Nu när jag väl tänker på det känns det lagom naivt att jag trodde att jag skulle klara mig undan några som helst problem med tanke på att Contentsate är den första Ruby on Rails-applikationen jag driftsätter samt att det är första gången jag driftsätter på Amazon EC2.

Hursomhelst, jag har för tillfället en testserver uppe på http://ec2-67-202-10-116.compute-1.amazonaws.com/. Under tiden jag fortsätter att fixa till min produktionsmiljö (behöver fortfarande få upp mina crawlers) hade jag uppskattat om någon kunde testa att söka lite och se om t.ex. lämpliga resultat returneras.

Contentsate är numera lanserad!

Har du några andra förslag eller tips på förbättringar så uppskattar jag om du kan lämna en kommentar nedan! Tack på förhand!