Jag har på min andra blogg, SebastianJohnsson.com, idag slängt upp ett inlägg om hur jag gick till väga för att fixa 10 000+ followers på Twitter på mindre än en månads tid.

Sedan jag skrev mitt senaste inlägg här, vilket var 8 dagar sedan, har följeskaran ökat från 2 900 personer till 10 600+ personer. Rätt häftigt om jag får säga det själv :).

Här hittar du mig på Twitter.

 • Pingback: Dagens länktips - 17 April 2009 | Stefan()

 • Hej Sebastian, fin blogg du har. :O)

  Det här är Kevin Zaar, dokumentärfilmare, skribent och kreativt synergetisk kraft som skriver. Tänkte bara tipsa om att jag länkar till din blogg via en artikel jag skrev om din o min favorit Dragons Den. Den med inspirerande tips.

  Jag skriver en omtumlande inspirerande transformerande blogg… Om en mängd coola ämnen.

  http://www.metrobloggen.se/kevinzaar

  Kolla in den!

  ;O)

  Ha en fin sommar på dig!

 • Hej Kevin!

  Tack för kommentaren! Skall hålla koll på vad you’re up to via din blog.

  Ha en great sommar du med!

 • Jag är lite nyfiken på vad som skulle hända om du auto-unfollowade alla dessa människor nu :)

  Hur stor procent skulle stanna kvar?

  Alternativt om du unfollowade alla människor som har followat dig i mer än x dagar.

  Reciprokativ follwing = en social kille.
  Icke reciprokativ following = Internetkändis!!!

  Hörde dessutom att dom har fixat en spärr på 1000 followers eller dyl? Stämmer det?

  Poyan

 • Helt ärligt tror jag att 90%+ av dem hade unfollowat mig med haha :).

  Efter att ha laborerat med detta en sväng så har jag insett hur många det är som sysslar med likadana saker som jag gör/gjort. Jag kan nog sträcka mig så långt att en relativt stor procentandel av de konton som följer mig är automatiserade och automatiskt följer alla som följer dem.

  Kan ju faktiskt säga att jag funderat på att testa och se vad som händer, den publika timelinen är ju t.ex. rätt värdelös för mig numera, too much friggin’ information. Likaså direct messages, enbart spam i dem. Skall dock laborera lite med min egna app först, skall bygga in filtreringsgrejer i den så att det blir rätt mycket överskådligare.

  Yes, det finns numera en spärr på 1000 nya followers per dag. Det är lite därför min tillväxt stannat av till en rätt stor del.

 • Jag är lite nyfiken på vad som skulle hända om du auto-unfollowade alla dessa människor nu :)

  Hur stor procent skulle stanna kvar?

  Alternativt om du unfollowade alla människor som har followat dig i mer än x dagar.

  Reciprokativ follwing = en social kille.
  Icke reciprokativ following = Internetkändis!!!

  Hörde dessutom att dom har fixat en spärr på 1000 followers eller dyl? Stämmer det?

  Poyan