Etikett: opencoffee

OpenCoffee Logotyp

Vi hade igår den första OpenCoffee-träffen i Malmö på Café Nesta. Evenemanget var enligt mig över all förväntan och vi var stundtals uppemot 30 nätverkande entreprenörer på Café Nestas övervåning.

På bara den korta tid jag var där hann jag komma i kontakt med många intressanta entreprenörer och jag ser verkligen fram emot nästa träff! Är du en entreprenör och vill komma i kontakt med likasinnade så bör du definitivt dyka upp nästa gång!

OpenCoffee Logotyp

Nu börjar det äntligen att hända något gällande OpenCoffee här nere i Skåne!

Vi kommer att ha en första träff tisdagen den 28 oktober, klockan 11-13 på Café Nesta (2:a vån), Södergatan 22 (se Cafékartan för mer information) för att diskutera startups, entreprenörskap och företagsamhet. Träffa nya människor, utveckla dina affärsidéer och njut av en kopp kaffe eller två i en informell och avslappnad miljö!

Vi planerar att träffas varannan vecka och tid och plats kommer jag att fortsätta att lägga ut på OpenCoffee.se, Swedish Startups samt här på bloggen.

När jag skrev mitt förra inlägg En intressant reflektion om entreprenörskap slog det mig att jag verkligen måste börja att nätverka med andra entreprenörer.

Fenomenet OpenCoffee (entreprenörer, utvecklare, designers, riskkapitalister etc. träffas informellt och snackar startups) finns redan i Sverige i Göteborg, Jönköping och Stockholm – men inte här nere i Skåne. Jag är rätt sugen på att försöka styra upp en sådan här grupp (i Helsingborg, Lund eller Malmö) där vi träffas ett par gånger i månaden och snackar startups, projekt vi pysslar med och annat intressant.

Är du intresserad? Lämna en kommentar här eller i min trådSwedish Startups.