Etikett: plugg

Låg aktivitet

Publicerades 8 januari 2009 av Sebastian Johnsson i Diverse

0

Tänkte bara kort beskriva varför det är så låg aktivitet på bloggen just nu. Jag håller just nu på att skriva de sista bitarna på min kandidatuppsats i företagsekonomi och detta tar en hel del tid.

Jag kommer dock att börja blogga som vanligt igen om några dagar. I år kommer jag även att lägga ner mer tid på att blogga samt fokusera på att skriva mer eget och unikt innehåll. Jag kommer att gå igenom mina planer för 2009 mer detaljerat i ett kommande inlägg.

Vad sker härnäst?

Publicerades 29 augusti 2008 av Sebastian Johnsson i Diverse

0

De kommande månaderna kommer att bli väldigt intressanta och tuffa för min del. På måndag påbörjar jag min kandidattermin i redovisning och parallellt med detta kommer jag att driva Agiley som vanligt.

Nytt för i år är att jag gått in som delägare i ett väldigt intressant bolag där jag kommer att ha ansvar för att ta fram den tekniska plattformen. Hade det bara varit jag som kört på idén så hade jag redan nu berättat vad den går ut på, men då de andra vill vara lite hysch hysch om idén så får jag helt enkelt hålla tyst :). Så fort vi har något att visa upp kommer jag att posta mer nyheter här!